Itt a legutolsó lehetőség képzési kötelezettségek teljesítésére

Agro Napló
Az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program (ÚMVP) keretében képzési kötelezettséggel rendelkező, de ennek önhibájukon kívül eleget nem tevő ügyfelek részére a Miniszterelnökség a megyei kormányhivatalok végrehajtásában 2017. szeptember-november időszakban kötelező képzéseket szervezett.

Azonban a kiértesítések ellenére sokan nem jelentek meg. Részükre a Miniszterelnökség pótképzés elvégzését teszi lehetővé a megyei kormányhivatalokon keresztül, 2017. december 11-15. között. A képzési kötelezettség teljesítésének elmulasztása esetén az ügyféllel szemben a jogcím tekintetében irányadó jogszabályban meghatározott jogkövetkezmény alkalmazandó, amely a támogatási összeg csökkentését, vagy a már kifizetett támogatási összeg egy részének vagy egészének visszakövetelését jelenti. A pótképzésre kötelezetteket, a képzési helyszínekről és időpontokról a megyei kormányhivatalok a napokban személyre szóló levélben értesítik.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a pótképzési alkalmon túl további képzés nem lesz, ezért fontos, hogy azokon az érintettek részt vegyenek a szankciók elkerülése érdekében.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!