Ingyen mehetnek az iskolás csoportok a 78. OMÉK-ra

Agro Napló
Az általános és középiskolás diákok mellett a főiskolai és az egyetemi hallgatókat is célzott programokkal, konferenciákkal és kerekasztal beszélgetésekkel várják a 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállításon és Vásáron (OMÉK) 2017. szeptember 20-24. között.

Az Agrármarketing Centrum és a Földművelésügyi Minisztérium idén is megrendezi Magyarország legrégebbi, nagy hagyományokkal rendelkező agrárgazdasági rendezvényét, az OMÉK-ot, amely több mint 100 éves múltra tekint vissza. A kiállítás 2017. szeptember 20-24. között lesz látogatható a Hungexpo Budapesti Vásárközpont és a Kincsem Park területén.

A 78. OMÉK szervezői 2017-ben még nagyobb hangsúlyt fektetnek az általános és középiskolás, valamint a felsőoktatásban tanuló diákok, hallgatók megnyerésére. Az OMÉK egyik kiemelt célja, hogy a fiatalok élményszerűen ismerhessék meg a vidék, az agráriumból élők mindennapjait. A már megszokott őshonos állatbemutató, a lovas programok, a kisállat simogató és a mezőgazdasági gép bemutató mellett főzőverseny, kutyakiállítás, „Gyermeksziget” és még sok színes, interaktív szórakoztató esemény várja a diákokat. A 78. OMÉK a főiskolások és egyetemisták számára is célzott programokkal készül: a vásár öt napja alatt hallgatói konferenciák, kerekasztal beszélgetések is várják a fiatalokat, különös tekintettel az agrár-felsőoktatásban résztvevőket.

A 78. OMÉK-ra az általános és középiskolás csoportok - 10 fő felett, kísérővel együtt – az előzetes regisztrációt követően ingyenesen léphetnek be. A főiskolások és egyetemisták – amennyiben szintén 10 főt meghaladó létszámú csoporttal jelentkeznek be – ugyancsak ingyenesen látogathatják a vásárt.

Az iskolák, iskolás csoportok a http://www.omek2017.hu/iskolas-csoportoknak/ honlapon regisztrálhatnak.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!