MENÜ

Idén is elismerték a „Legyél Te is mezőgépész!” programot!

2017.03.06.

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) Szakképzési Díja azon kiemelkedő projekteket és kezdeményezéseket méltatja, melyek jelentős mértékben és példaértékű módon segítik elő a gyakorlatorientált szakképzést Magyarországon. Az idei évben a MEGFOSZ ismét pályázott „KOOPERÁCIÓ” kategóriában a „Legyél Te is mezőgépész!” programjával.

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) és tagvállalatai az alapítás óta kiemelt figyelmet fordítanak a szakmailag magas színvonalú, hasznos tudást közvetítő és gyakorlatorientált szakképzés támogatására. A DUIHK Szakképzési Díja a fenti elvek szerint szervezett képzés kiemelkedő szerepét méltatja a fiatalok szakmai életútjának beteljesülésében. E díj azon kiemelkedő projekteket és kezdeményezéseket méltatja, melyek jelentős mértékben és példaértékű módon segítik elő a gyakorlatorientált szakképzést Magyarországon. A díj célja, hogy ösztönözze a magyarországi szakképzési rendszer fejlesztését.

Az idei évben a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (MEGFOSZ) ismét pályázott „KOOPERÁCIÓ” kategóriában a „Legyél Te is mezőgépész!” programjával. Ebben a kategóriában 13 pályázó közül jutott be a Szövetség a legjobbak közé. A szervezet több mint 150 céget, 60 szakiskolát, minisztériumokat és kamarákat összefogó 11 pontból álló képzési- és karrier programja évek óta bizonyítja, hogy nem csak a szakember-utánpótlás biztosítását kívánják elérni, hanem a szakma presztízsének növekedését, a vidéki foglalkoztatottság javítását és a hazai mezőgazdasági termelés versenyképességének növelését is.

Ezt az összefogást a DUIHK idén is elismerésben részesítette!

A MEGFOSZ ezúton szeretné megköszönni mindazon Szervezetek, Vállalatok, Szakiskolák támogatását akik a programunkban folyamatosan részt vesznek és a további előrelépés érdekében segítik a munkájukat!