2024. április 20. szombat Tivadar

Halászati termékek piacra jutását támogatja az új pályázat

Agro Napló
Megjelent „A halászati termékekre és akvakultúra-termékekre irányuló piaci értékesítési intézkedések támogatása” című pályázati felhívás a Magyar Halgazdálkodási Operatív Program keretében 2017. február 28-án – közölte a Miniszterelnökség.

A felhívás mintegy 400 millió forint keretösszeggel kíván hozzájárulni a termelői szervezetek és azok társulásai, valamint az ágazatközi szervezetek létrehozásához, új piacok felkutatásához és a forgalomba hozatali feltételek javításához. A kiírás forrásai emellett elősegítik a halászati termékek minőségének erősítését, illetve a hozzáadott érték emelését is.

Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege – maximum 50 százalékos támogatási intenzitás mellett – minimum 1 millió forint.

A Magyar Halgazdálkodási Operatív Program keretében megjelent pályázatra elektronikus úton nyújthatók be a támogatási kérelmek 2017. április 20. és 2019. április 22. között. Az első értékelési szakasz 2017. május 22-ig tart. Az értékelési határnapokig benyújtott projektek együttesen kerülnek elbírálásra.

A pályázati felhívást ide kattintva elolvashatja!

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!