„Friss Zöldségek és Gyümölcsök Ünnepe” Balatonfüreden

Agro Napló
A „Friss Zöldségek és Gyümölcsök Ünnepét” rendezik meg az Európai Friss Kalandok elnevezésű kampány részeként augusztus 19-22. között  Balatonfüreden, a Tagore sétányon, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és az Interfel francia zöldség-gyümölcs szakmaközi szervezet támogatásával – közölte lapunkkal a NAK.

Frutti és Veggi, az Európai Friss Kalandok két főszereplője minden nap 10 órától várja a gyerekeket és a családokat a Balaton északi partjának „fővárosában” a rendezvény ideje alatt, hogy „bepillantsanak Vegapolis-ba, a zöldségek és gyümölcsök csodálatos világába” – hívják fel a figyelmet az esemény szervezői.

A Friss Zöldségek és Gyümölcsök Ünnepén szabadtéri játékokkal, kézműves foglalkozással, zöldség-gyümölcs kóstolóval, fotófallal, játék-applikációval és egy izgalmas foglalkoztató füzettel várják az érdeklődőket.

Megjegyzik: a program keretében zöldség-gyümölcs témájú Európai Friss Kalandok tánckoreográfiával is találkozhatnak a gyerekek. Hozzáfűzik: az Európai Friss Kalandok elnevezésű kampány Magyarországon és Franciaországban a gyermekes családokat célozza meg, annak érdekében, hogy körükben növekedjen a zöldség- és gyümölcsfogyasztás – tartalmazza az ismertető.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!