Döntéstámogató rendszerek az állattartásban

Agro Napló
Második alkalommal kerül rendezik meg november 19-én a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) agrártechnológiai rendezvényét, a „Döntéstámogató rendszerek az állattartásban” címmel, a járványhelyzetre való tekintettel online – tette közzé a köztestület.

A tájékoztatás szerint az eseményen az állattartásban használt döntéstámogató rendszerekről tartanak izgalmas előadásokat a témában jártas meghívott szakértők, innovációs szakérték, valamit az ágazatban dolgozó vállalkozók.

Az online eseményen résztvevők szakmai előadásokból megismerhetik majd az érdeklődők az állattartásban, főként a sertéságazaton belül használt döntéstámogató rendszerek működését, felépítését, valamint hatékonyságát és költségbeli megtérülését.

A hallgatóság többek között olyan témákba nyerhet betekintést, mint az okos és precíziós megoldások az állattartásban; képfelismerő és döntéstámogató rendszerek, illetve a jelen és a jövő sertéstartása.

Így előadást tart: Nagy Tibor, a Bonafarm Mezőgazdaság, sertéságazati igazgatója, a ​Moldován András, az Animalsoft Kft., ügyvezető-tulajdonosa, Kövesdi József, az Okosfarm, ügyvezető-tulajdonosa, valamint ​Domán Csaba, a PigBrother​, termékfejlesztési vezetője.

A live stream során lehetőség nyílik majd kérdezni az előadóktól​ – jegyzi meg az ismertető. Az online eseményt a NAK TechLab és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Facebook oldalán lehet majd követni, november 19-én, 17:00-tól – tartalmazza a rendezvény meghívója.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Eszmecsere a magyar halgazdálkodásról

Eszmecsere a magyar halgazdálkodásról

Beszélgetést folytatott a magyar halgazdálkodás aktuális kérdéseiről Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) elnöke és Németh István, a...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!