Az ökológiai gazdálkodásban is be kell jelenteni az ültetvénytelepítést

Agro Napló
A 2019. évi egységes kérelem szankciómentes benyújtásnak határidejéig (május 15.) ökológiai gazdálkodási pályázatban vállalt ültetvénytelepítést be kell jelenteni – hívta fel a figyelmet a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara.

Azoknak az gazdálkodóknak, akik a 2018-ban benyújtott ökológiai gazdálkodás támogatására vonatkozó pályázatukban (kódszáma: VP4-11.1.-11.2.-18) nyilatkoztak arról, hogy az ültetvényt legkésőbb a 2019. évi egységes kérelem szankciómentes benyújtásnak határidejéig (május 15.) eltelepítik, az ültetvény eltelepítésének bejelentését elektronikus úton feltétlenül meg kell tenni! - közölte a kamara.

Nem elegendő tehát a pályázatban tett speciális nyilatkozat, most, a telepítést követően a telepítés megtörténtét be is kell jelenteni.

A bejelentésre az „Ültetvénycsoport Váltás (VP ÖKO 2018)” megnevezésű elektronikus felület szolgál, a Magyar Államkincstár elektronikus felületén. A felület ügyfélkapus azonosítással a következő lépésekkel érhető el: Elektronikus kérelemkezelés> Vidékfejlesztési program (2014-2020) Támogatási kérelem> Ökológiai gazdálkodás2018> Ültetvénycsoport Váltás (VP ÖKO 2018)

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!