2024. április 20. szombat Tivadar

Április 30-ig jelentkezhetnek kedvezményesen a kiállítók a 79. OMÉK-ra

Agro Napló
Április végéig vásárolhatnak kedvezményes kiállítói helyet az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásárra (OMÉK) jelentkezők. Az eseménynek 2019. szeptember 26-29. között a HUNGEXPO ad helyet. A vásárt szervező Agrármarketing Centrum szerint az árengedmény meghosszabbítása számos potenciális kiállító számára teheti elérhetőbbé a vásáron történő megjelenést.
Fotó: AMC

 

Professzionalitás, nemzetköziség és innováció jellemzi majd az idén élelmiszeriparra fókuszáló OMÉK-ot, hiszen a kiállítás középpontjában a jó minőségű, egészséges, fenntartható, GMO-mentes élelmiszerek lesznek majd. A korábbi évekhez képest újszerűbb és programdúsabb eseményt kapnak a látogatók, a kor kihívásaira reflektáló szakmai programokkal, az agrár- és élelmiszerinnovációk legújabb vívmányainak felvonultatásával. Hansúlyozottan jelenik meg az élelmiszer- és agrárdigitalizáció is, mert a magyar mezőgazdaság jövedelemtermelő képességének hosszú távú megőrzéséhez és megerősítéséhez a jövőben nagy szükség lesz a digitálisan is képzett munkaerőre. A szervezők egyik legfontosabb célja, hogy az agrárpályát a fiatalok számára is vonzóvá tegyék.

A 79. OMÉK-on helyet kap többek között egy élménygazdaság, de élelmiszerinnovációs pályázatot is meghirdetnek majd. A kiállítás ugyanakkor megtartja közönségvásár jellegét, így az évek óta népszerű családi és szórakoztató programok - például koncertek, előadások, gyermeksziget - is várja majd a látogatókat. A szervezők szerint minden adott lesz ahhoz, hogy az OMÉK nemzetközi értelemben véve is meghatározó, exportkivitelünket is támogató Közép-Európai kiállítássá nője ki magát.

A 79. OMÉK szervezői az őstermelők, kistermelők, kis- és középvállalkozások mellett számítanak a nagyobb élelmiszeripari cégek jelentkezésére is. A 2019. április 30-ig szóló 10%-os, ún. early bird kedvezményes jelentkezési lehetőség mindannyiuk számára elérhető. A jelentkezési lapokat a vásár honlapjáról, a https://omek.amc.hu oldalról tölthetik le, ahol a jelentkezés feltételeit és minden szükséges információt megtalálhatnak. A honlapot érdemes rendszeresen látogatni, mert a vásárral kapcsolatos legfrissebb információkat és a programokat is ezen a felületen, illetve a https://www.facebook.com/OMEKBudapest/ Facebook oldalon osztják majd meg a szervezők.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Sikeres volt az idei Sirha Budapest

Sikeres volt az idei Sirha Budapest

Szakmai és üzleti sikerként értékeli az összes részvevő az idei Sirha Budapest Nemzetközi Élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítást – közölte honlapján...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!