AGROmashEXPO: idén is ingyenes a kamarai tagoknak

Agro Napló
Mezőgazdasági gépek, szolgáltatások, inputanyagok bemutatója, precíziós gazdálkodási és egyéb szakmai programok 40 ezer négyzetméteren – ez vár az érdeklődőkre a 2019. január 23. és 26. közötti AGROmashEXPO és AgrárgépShow kiállításon. A NAK díjmentes belépést biztosít tagjainak.

Négy napon keresztül közel 350 kiállító vonultatja fel az input-gépesítés-logisztika témakörébe tartozó termékeit és szolgáltatásait. A neves és ismert gyártók mellett megjelennek a termékverseny díjazottjai, valamint több ország kiállítói is bemutatják újdonságaikat. Idén a Mezőgazdasági Eszköz− és Gépforgalmazók Országos Szövetségének mintegy 75 tagvállalata képviselteti magát 22 ezer négyzetméteren, így a magyar piacon dolgozó nagy nemzetközi márkákat forgalmazó cégek színe-java megjelenik az AGROmashEXPO és AgrárgépShown (társkiállítások: Szőlészet és Pincészet, Magyar Kert).

A kiállításon folyamatosan növekszik a vetőmagok és egyéb szaporítóanyagok, a növényvédő szerek, a műtrágyák, a kártevőmentesítő-anyagok kínálata, de a digitalizáció, az agrárelektronika, a méréstechnika, az automatizálás, a precíziós gazdálkodás témakörében is egyre több kiállító jelenik meg. Így a kiállítás kiváló lehetőséget kínál az új agáripari trendek feltérképezésére is.

Az érdeklődőket konferenciákkal és kerekasztal-beszélgetésekkel várják többek között banki, precíziós gazdálkodási, robotizáció témákban. Ízelítő a szakmai programokból:

A NAK 2019-ben újra ingyenes belépést biztosít tagjainak az AGROmashEXPO és AgrárgépShow-ra. A belépéshez a kamara által kiadott őstermelői igazolványra vagy az új kamarai kártyára lesz szükség, melyet a fogadócsarnokokban a kamarai infópultban ülő munkatársainknál kell majd bemutatni és leolvastatni. Egy kártya egy nap egyszer használható, és egy fő ingyenes belépésére ad lehetőséget. A kamarai kártyával nem rendelkező tagjaink forduljanak falugazdászhoz és kérjenek tagsági igazolást, amelynek bemutatásával igénylehető az ingyenes belépő. A NAK standja a G pavilonban lesz elérhető.

A kiállításra NAK tagjai vonattal akár kedvezményesen utazhatnak. A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti pályaudvar, Budapest-Déli pályaudvar, Budapest-Nyugati pályaudvar, Zugló, Kőbánya-felső és Kelenföld állomásokra.

Újdonság, hogy 2019-től a Hungexpo teljes területén készpénzmentessé válik a fizetés. Így a helyszínen érintős bankkártyával, vagy HelloPay kártyával vásárolhatnak a látogatók.

Bővebb információ a programokról, az 50 százalékos vonatjegy-kedvezményről, valamint a készpénzmentes fizetésről a www.agromashexpo.hu oldalon olvasható.

Mit érdemes mindenképp megnézni az AGROmashEXPO – AgrárgépShow-n?

Az Agro Napló idén is megjelentette az AGROmashEXPO – AgrárgépShow kiállítók innovációira fókuszáló online szakmai kiadványát. A katalógus lapozható verzióját megtekintheti az alábbi képre vagy ide kattintva, a letölthető változatért kattintson ide.

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!