MENÜ

A határidő közeleg: kevesen küldték be eddig a gazdálkodási naplót

2018.01.18.

Meglehetősen kevés gazdálkodási napló érkezett be a Nébih informatikai rendszerébe a benyújtási időszak félidejéig. A hatóság felhívta az érintettek figyelmét, hogy a zavartalan és eredményes ügyintézés érdekében a naplók beküldését ne halasszák az utolsó pillanatra!

 

2018. január 31-ig kell beküldeni elektronikusan a gazdálkodási naplót az agrár-környezetgazdálkodási, az ökológiai gazdálkodási, a NATURA 2000 kompenzációs támogatása, a természeti hátránnyal érintett területek támogatása, valamint bizonyos nem termelő beruházások támogatási kedvezményezettjeinek.

A Nébih felhívja az érintettek figyelmét, hogy az adatlapok torlódását elkerülendő, adatszolgáltatási kötelezettségüket mielőbb teljesítsék. A beküldés során az esetleges hibás kitöltésről a hivatal rendszere által küldött (3.) visszaigazolás tartalmazza a hibaüzenetet. Annak érdekében, hogy január végéig a javításra is maradjon idő, fontos hogy az érintettek mielőbb beküldjék a gazdálkodási naplókat. Amennyiben ugyanis a hibás kitöltés miatti hibaüzenetet csak a beadási időszak lejárta után kapja meg valaki, javításra már nem lesz lehetősége.