MENÜ

BIOMIN Baromfi Fórum Kecskeméten

2018.05.24.

A BIOMIN Magyarország Kft. tisztelettel meghívja Önt és munkatársait a BIOMIN Baromfi Fórum rendezvényére, melynek témája: “Egészséges bélrendszer - egészséges baromfi – magasabb profit”.

 

Helyszín: Granada Konferencia Hotel (6000 Kecskemét, Harmónia utca 12.)
Időpont: 2018. május 24.

>>Részletes program és letölthető regisztrációs lap ide kattintva!<<


A rendezvény előadói lesznek:

Franz Waxenecker DI (MSc)
Kutatás-fejlesztési igazgató, BIOMIN GmbH

A Bécsi Természettudományi Egyetem Mezõgazdaságtudományi karán szerzett mester fokozatot. 1997-ben csatlakozott a BIOMIN-hoz mint sertés-takarmányozási és premixfejlesztõ mérnök. Kutatása elsõsorban a fiatal állatok takarmányozására összpontosított. 2000-ben nevezték ki a cég takarmányozási vezetõjének, majd a Természetes hozamfokozók üzletág-igazgatója lett. 2004-ben a legmodernebb berendezésekkel megalapította a BIOMIN elsõ Takarmányozási Kutató Központját (CAN), az etetési kísérletek kivitelezésére. Jelenleg a BIOMIN Fejlesztési Osztályának igazgatója, valamint felelõs az innovációs projektekért.

Dr. Horváth-Papp Imre 
Állatorvos-szaktanácsadó, Pannon Poultry Services

Elismert állatorvos szaktanácsadó a baromfiágazatban világszerte, fõként Észak-Afrikában, Közel-Keleten, Kelet-Európában és Ázsiában. Az integrációk és a nagy baromfi termelõk valódi és gyakorlati problémáira összpontosít, állomány-egészség menedzsmenttel valamint a betegségek diagnosztizálásával, megelõzésével és ellenõrzésével foglalkozik. Szakmai tréningeket tart és várt elõadó számos konferencián. A brojler patológiáról írt könyve világos és gyakorlati útmutatóként szolgál a brojler-egészségügyben.

Michele Muccio MSc
Termékmenedzser, BIOMIN GmbH

Diplomáját a Groningeni Egyetemen szerezte Molekuláris biológia és biotechnológia szakon. Gyakornokként ugyanitt végzett tudományos munkát a bioremediációs célokra szolgáló új enzimek izolálásával kapcsolatban. Ezután független kutatóként az Osztrák Technológiai Intézetben dolgozott, majd 2013-ban csatlakozott a ERBER Group-hoz (BIOMIN), ahol különbözõ édesvizi és tengeri algákkal való kutatásokban vesz részt. 2015-tõl a BIOMIN Mikotoxin Központjának termékmenedzsere és a Mikotoxin kockázat kezelés egyik szakértõje.

Mark Karimi MSc
Baromfi specialista, BIOMIN GmbH
 
A Shiraz Egyetemen (Irán) végzet agrármérnökként, és pályafutását telepvezetõként kezdte. 2000-ben Angliába költözött, ahol a Nottingham-i Egyetemen végzett az Élelmiszertudományi szakon. 2005-ben Anglia legnagyobb baromfi-tenyésztõjénél, a Moy Park-nál dolgozott, ahol vezetõ menedzserként több mint 6 millió telepített madárért felelõs. Közben a Glasgow-i Egyetemen megszerezte az MSc fokozatát az Alkalmazott Baromfi Tudományok területén, és megkezte baromfi takarmányozási specialista karrierjét. A BIOMIN csapathoz 2016-ban csatlakozott, ahol célja, hogy megossza a legújabb takarmányozási és menedzsment módszereket a baromfitartók termelékenységének maximalizálása érdekében.