MENÜ

Hiánypótló vízgazdálkodási képzés indul Mosonmagyaróváron

Hírek > Gazdaság

A Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kara országosan is hiánypótló képzést, mezőgazdasági vízgazdálkodási és környezettechnológus alapszakot indít ez év szeptemberétől, amelyre február 15-ig lehet jelentkezni a felsőoktatási általános felvételi eljárásban – tette közzé honlapján a győri felsőoktatási intézmény.

Februárban újra megnyílik az állattartó telepek fejlesztését támogató pályázat

Hírek > Állattenyésztés

A Vidékfejlesztési Program (VP) keretében meghirdetett, „Állattartó telepek fejlesztésének támogatása” című pályázati felívás a tervek szerint februárban újra megnyílik, így lehetőség lesz arra, hogy az állattartók nagyobb léptékű beruházásaikat megvalósítsák – jelentette be Nagy István agrárminiszter.

Még mindig prioritás az élelmiszeripar fejlesztése

Hírek > Gazdaság

Az agrártárca továbbra is prioritásként kezeli a hazai élelmiszeripari ágazat fejlesztését – mondta az agrárminiszter december közepén a debreceni városházán, ahol támogatási okiratot adott át három helyi élelmiszeripari vállalkozás vezetőjének.

Stressztűrő és nitrogén hatékony Pioneer® kukorica hibridek

Partnereink hírei > X

A Corteva Agriscience™ elsődeges célja, hogy olyan stressztűrő és akár a nitrogén hasznosulás szempontjából kiemelkedő Pioneer® hibrideket nemesítsen, amelyek a hazai körülményekre adaptált jó termőképességgel rendelkeznek.

Elfogadták a Magyar Bankholding fúziós menetrendjének első lépését

Partnereink hírei > X

A múlt év végén az MKB Bank, a Budapest Bank és a Takarék Csoportot tulajdonló Magyar Takarék Bankholding Zrt. (Magyar Bankholdig) legfőbb szervei elfogadták a Budapest Bank, az MKB Bank és a Takarék Csoport fúziós menetrendjének első lépését – tette közzé honlapján a Takarékbank.

Nyílt napot tart január 21-én a Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kara

Partnereink hírei > X

Az érdeklődők betekintést nyerhetnek a kari kutatásokba, megismerhetik az induló képzéseket és személyesen tehetik fel kérdéseiket a kar munkatársainak.